O nama


carat

Naša osnovna djelatnost je pružanje usluga uvoza i distribucije robe široke potrošnje za područje Bosne i Hercegovine sa akcentom na konditorske proizvode. Poslovnim partnerima osiguravamo kompletnu uslugu, uključujući posao uvoza i logistike skladištenja do prodaje i isporuke. Za sve prodajne programe koje distribuiramo, garantujemo dostupnost robe lokalnim potrošačima u svakom trenutku i na svakom mjestu. Sve narudžbe se vrše na prodajnom mjestu uz pomoć najsavremenijih uređaja i napredne informacione tehnologije.

Ekskluzivni smo distributer proizvoda Nelly iz Loznice. Distribuiramo širok asortiman konditorskih proizvoda: minjon kocke, Kids čokolade, bonbone, čokolade, karamele, lizalice, žvakaće gume, slatke pločice, brojne druge proizvode slatkog okusa. Također Karat d.o.o je ekskluzivni distributer IFFCO GRUPACIJE u BiH , veoma je važno napomenuti da je upravo IFFCO, najveći prehrambreni proizvođač na prostorima bliskog Istoka, proizvodne pogone posjeduje u UAE, Pakistanu, Maleziji, Tunisu, Južnoj Africi, Turskoj, Indoneziji, Kini i Australiji, te sa ponosom možemo reći da je čast biti ekskluzivni partner kompanije kao što je IFFCO. Nedavno se je porodici Karat d.o.o pridružio još jedan veliki brand radi se o DERBY brijačima, žiletima, pjenama i gelovima za brijanje. Potrebno je napomenuti da je DERBY sestrinska firma Turskog giganta Ulker koji će uskoro imati značajnu ulogu u prodaji navedenog asortimana na prostoru BiH.

Naša misija je neprekidno unapređivanje širokog spektra usluga za postojeće i buduće poslovne partnere. Uz to, održavat ćemo visok kvalitet naših usluga, dostupnost proizvoda lokalnim potrošačima, te prateći globalne poslovne trendove nastaviti širenje bogatog portfelja.

Poslovnu viziju kreiramo kroz brigu o konstantnom profesionalnom usavršavanju zaposlenika i uspostavljanju partnerskih odnosa s poslovnim partnerima, stabilan razvoj kompanije i aktivan doprinos privrednim tokovima.

U skladu s dugoročnim razvojnim ciljevima kompanije, spremni smo za osvajanje novih tržišta uz pružanje tradicionalno kvalitetne usluge, s visokom stopom mobilnosti prema svim našim poslovnim partnerima.