Novosti

Samo u Karatu

Nove Galeb čokolade u redizajniranim ambalažama


Nove Galeb čokolade u redizajniranim ambalažama

Nakon izvršenog istraživanja, Pionir se odlučio na redizajn i povratak svetloplave ambalaže čokolade Galeb, prepoznatljive kod većine kupaca. Portfolio Galeba će činiti 10 artikala u pakovanju od 80 g i 160 g, sa širokom paletom različitih ukusa i dodataka.

Zahvaljujući lansiranju nove palete Galeb čokolade, u zadnjem kvartalu 2012., zabilježen je ukupan rast prodaje čokolada na domaćem tržištu od 37%, što potvrđuje opravdanost redizajna ambalaže.

Ljubitelji Galeb čokolade čuvenog Pionirovog brenda, nepogrešivo reaguju na njega i s oduševljenjem prihvataju kampanju koja prati redizajn ambalaže. O tome svjedoče mnogobrojni pozitivni komentari, koji svakodnevno pristižu na našu stranicu www.Karat.ba. Još jednom se pokazalo – potrošač je uvijek u pravu. Potrebno je samo konstantno osluškivati njegove želje i stavove i pravovremeno reagovati.

Galeb je jedna od najstarijih mliječnih čokolada na ovim prostorima koja i poslije 75 godina uspijeva naći svoje mjesto pod nebom, pod kojim su se krojile nove države, razvijale nove uspješne konditorske industrije, rađale nove generacije ljubitelja čokolada domaćih i stranih brendova. Prva mliječna čokolada Galeb proizvedena je davne 1938. godine.

Uživajte o fantatičnim okusima Galeb čokolada.